פילה דניס מונח על סלסת מנגו וצ'ילי
חומרים :
4 י"ח פילה דניס
2 י"ח מנגו מקולף וחתוך לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
4 י"ח פלפל שאטה קצוץ גס
מיץ משני לימונים
½ כוס שמן זית
מעט מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
מכניסים את המנגו הפלפלים הצ'ילי והכוסברה לקערה מערבבים ומוסיפים מיץ לימון רבע כוס שמן זית מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס מערבבים שוב ומכניסים למקרר.
משמנים את פילה הדניס ממליחים ומפלפלים ומחממים מחבת עם מעט שמן זית .
סוגרים תחילה את צד הבשר ולאחר מיכן את צד העור .
מסדרים את פילה הדניס בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך חמש דקות.
מניחים סלסת מנגו במרכז הצלחת מעל מסדרים שני פילה דניס ומקשטים בענף טימין .
חומרים :
4 י"ח פילה דניס
2 י"ח מנגו מקולף וחתוך לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
4 י"ח פלפל שאטה קצוץ גס
מיץ משני לימונים
½ כוס שמן זית
מעט מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
מכניסים את המנגו הפלפלים הצ'ילי והכוסברה לקערה מערבבים ומוסיפים מיץ לימון רבע כוס שמן זית מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס מערבבים שוב ומכניסים למקרר.
משמנים את פילה הדניס ממליחים ומפלפלים ומחממים מחבת עם מעט שמן זית .
סוגרים תחילה את צד הבשר ולאחר מיכן את צד העור .
מסדרים את פילה הדניס בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך חמש דקות.
מניחים סלסת מנגו במרכז הצלחת מעל מסדרים שני פילה דניס ומקשטים בענף טימין .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.